Acesta este link-ul de redirectionare catre grupul de pe facebook

Persoanele interesate de ofertele postate de noi, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare și înscrieri la unul din numerele afisate în partea de jos a anuntului, dar este important a se respecta intervalul orar ex. (sunati doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI până VINERI).

De asemenea, aveti posibilitatea de a aplica pentru diferite anunturi completand formularul cu numele și prenumele dumneavoastră complet și număr telefon valabil, la care să puteți fi contactați după aplicare, pentru a vi se da toate informațiile de care aveți nevoie.

ATENȚIE! E-JOBZ.RO NU ESTE FIRMA ANGAJATOARE ȘI NICI NU ARE O RELAȚIE DE PARTENERIAT CU ACEASTA, ASTFEL CĂ NU ÎȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA FAȚĂ DE INFORMAȚIILE TRANSMISE!

Vă recomandăm să vă alăturați grupului de facebook pentru a fi la curent cu toate anunțurile! Apasă pentru mai multe detalii!
Etichetat pe:                                    

3 comentarii la „Vă recomandăm să vă alăturați grupului de facebook pentru a fi la curent cu toate anunțurile! Apasă pentru mai multe detalii!

  • ianuarie 21, 2024 la 8:37 pm
    Legătură permanentă

    Bună seara caut un loc de munca sint in Olanda am lucrat în fabrici ,depozite la banda și în sere la legume flori las telef dacă se poate va rog sa aveți ceva +31627266619

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *