Selectam urgent Distribuitori reviste, ziare si colete in Danemarca, chiar si fara experienta, permis de conducere sau limba engleza!

Se ofera contract de munca semnat inca din tara direct cu angajatorul danez, cazare gratuita pentru primele 2 saptamani, plata depozitului la cazarea permanenta care va fi decontat din primele 6 salarii, transport decontat in 2-3 saptamani de la ajungerea in Danemarca, interviuri fata in fata cu reprezentantii companiei, angajare DIRECTA in cadrul celei mai mari companii de profil din Danemarca!

Se accepta cupluri!

Posturile pentru care recrutam sunt:

– Distribuitori Scuter cu numere galbene – care se pot conduce fara permis de conducere, pe pistele de bicicleta (varsta admisa intre 27 si 45 ani)

– Distribuitori pe Scuter (cu permis de conducere)

– Distribuitori cu autoturism propriu (cu permis de conducere si disponibilitate de a folosi autoturismul la distributie)

Oferta:

·        Salarizare intre 1400 – 2.500 EUR (in functie de postul vizat) salariu in mana!!! In primele luni trebuie sa va raportati la salarizarea minima, urmand sa cresteti progresiv pe masura ce avansati in cariera.

Salariul se plateste la finalul lunii.

·        Salariul este calculat pe ruta lucrata si numarul de produse livrate. Plata pe ora este calculata ca o medie de catre angajator si nu poate fi mai mica de 18,4 EUR/ brut/ ora. De obicei, un candidat pe scuter castiga intre 10500 DKK – 12500 DKK (1400 – 1700 EUR) / salariu net/ luna (scuter), fara plata de ore suplimentare, in functie de ruta pe care sunteti alocat.

·        Angajare directa in cadrul unui angajator de top

– Contract individual de munca direct cu angajatorul danez pe durata de 1 an, cu posibilitate de prelungire pe durata nedeterminata

– Contract de munca cu timp partial, pe timp de noapte, ceea ce ofera posibilitatea gasirii, in timp, si a unui loc de munca de zi

– Salarii competitive in tara celor mai fericiti oameni din lume

– Posibilitatea de ore suplimentare

– Transport decontat de catre angajator in prima luna de la ajungerea in Danemarca (bilet de avion)

– Cazarea asigurata gratuit in primele doua saptamani la un hotel

– Sprijin in gasirea unei cazari permanente si plata depozitului de catre angajator, care va fi dedus din primele 6 salarii. Costurile unei camere variaza in functie de centrul de distributie unde veti fi alocat si este intre 300 – 500 EUR/ luna (utilitati incluse). Costurile cazarii depind si de asteptarile dumneavoastra. Compania se implica cu ajutorul oferit in identificarea unui loc de cazare, insa nu are cazari prestabilite.

– Sprijin in obtinerea numarului CPR si Yellow Card pentru a lucra legal in Danemarca

– Sprijin in deschiderea contului bancar

– Training asigurat si platit

– Candidatii pot beneficia de un imprumut din salariu dupa primele trei saptamani de la inceperea muncii, doar daca acestia s-au adaptat la locul de munca

– In timp, candidatii pot beneficia de un imprumut partial pentru a-si achizitiona o masina cu care sa lucreze, care va fi dedus din salariu

– Se ofera acces la schema de pensionare

Conditii de munca:

– Se lucreaza 6 zile pe saptamana, 1 zi libera pe saptamana 4-5 ore/ noapte (scuter), 4-6 ore/ noapte. Exista posibilitatea de ore suplimentare si acordarea de rute suplimentare!

– Candidatul va lucra doar noaptea. De obicei, tura incepe intre 01.00 a.m. – 03.00 a.m.

Cerinte:

·        Detinerea unui permis de conducere categoria B nu este obligatorie, insa constituie avantaj la selectie – Se vor conduce scutere electrice

·        Detinerea unui autoturism propriu si disponibilitatea folosirii acestuia in distributie poate reprezenta un avantaj la selectie.

·        Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational poate reprezenta avantaj la selectie

·        Varsta candidatilor pentru posturile pe scuter fara permis de conducere trebuie sa fie cuprinsa intre 27 si 45 ani

Aplica acum, iar noi te contactam in cel mai scurt timp!

Număr de telefon 073 446 3850

Sau aplică CV-ul

https://www.olx.ro/oferta/loc-de-munca/distribuitori-ziare-reviste-colete-danemarca-contracte-de-munca-IDfx6qq.html

Distribuitori ziare / reviste / colete Danemarca 1400-2500€
Etichetat pe:                                                        

2 comentarii la „Distribuitori ziare / reviste / colete Danemarca 1400-2500€

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *