Banuta-Zeiler Personalservice

Suntem o firma de recrutare de personal cu sediul in Heidenheim, Germania. Ne desfasuram activitatea din anul 2012 cu succes. NU PERCEPEM TAXE SAU COMISION DE LA CANDIDATI / ANGAJATI ! Clientii nostri sunt companii germane, care ofera cazari decente, contract de munca dupa legea germana si trateaza angajatii cu seriozitate. Va putem asigura locuri de munca in mai multe domenii, in special Fabrici, Depozite si munci care nu necesita cunoasterea limbii germane.

Varsta: 20 – 50

Munca:

– aprovizionarea masinilor cu material

– supravegherea masinilor – Controlul calitatii

Program: – 8 ore/ zi – posibil ore suplimentare – 5/6 zile/sapt – munca in 3 schimburi (spor de noapte 25%)

Beneficii Oferite: – contract de munca cu firma germana (fara detasare sau pfa) – salariu ca. 1300 – 1600 net + sporuri + mariri de salariu – salariu net depinde de nivelul de impozitare si orele lucrate – – cazare organizata de angajator (pretul depinde de zona) – angajatorul preia o parte din costurile cazarii, asa incat angajatul sa ramana cu o suma decenta in mana – asigurare medicala (fara costuri din salariu net) – drept la pensie germana (fara costuri din salariu net) – Sporuri diferite (de noapte, zi de sarbatoare de ore supl. si altele)

Cerinte:

– limba germana constituie avantaj insa NU este necesara, deoarece este vorba de munci simple, care nu necesita o anumita calificare sau experienta de munca si se invata din prima zi

– seriozitate, motivatie, punctualitate

– permis cat. B + masina personala constituie avantaj pentru obtinerea postului, insa nu prezinta o conditie.

NR. DE TELEFON: 07321 3065818

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112!

Necalificati – Fabrica de Mase plastice
Etichetat pe:                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *