Fabrica de parfumuri și cosmetice angajează personal pentru lucru la bandă. Produsele cosmetice trebuiesc puse în cutii, ambalate și etichetate.

Se acceptă atât bărbați, cât și femei, cu vârste cuprinse între 18-55 de ani, cu starea de sănătate bună și apti de muncă.

Oferta de muncă include:

Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată la FABRICA DIN ELVETIA, se semnează direct cu angajatorul elvețian (nu există firmă de intermediere și nu se percep taxe pentru perfectarea contractului).

Transportul din România spre Elveția (Geneva) este asigurat gratuit cu preluarea de la adresă.

Cazarea este oferita contra cost (500 franci elvețieni, care vi se rețin automat din salariu). Cazarea este asigurata in garsoniere individuale (nu se stă cu nimeni la comun; excepție făcând doar cuplurile).

– Se oferă gratuit o masă caldă, care se servește la cantina fabricii.

Programul de muncă este de 8 ore pe zi, de luni până vineri, sâmbătă și duminică – zile libere (nu există posibilitatea de a lucra peste program).

Salariul este de 3500 franci elvețieni NET (din care se rețin 500 franci elvețieni pentru cazare – condiție specificată mai sus). Toate taxele și impozitele către stat sunt achitate de către angajator.

Adica, 2750 – 2850 EURO/luna

Cerințe pentru înscriere trebuie să prezentați copii de pe următoarele acte:

– carte de identitate sau pașaport, aflate in curs de valabilitate;

– certificat de căsătorie (dacă este cazul);

– certificat de naștere;

– diploma ultimului act de studii;

– adeverință medicală care atestă faptul că sunteți clinic sănătos și apt de muncă.

Prezenta oferta de muncă este destinata primordial persoanelor care au mai muncit anterior în Elveția și au în posesia lor ARBEITSZEUGNIS (Permis de muncă Tip B).

In cazul celor care nu au acest permis de muncă există posibilitatea să îl opține noi în numele d-voastră doar că v-a trebui să vă achitați singură taxa percepută de prefectură mai exact 110 franci elvețieni și să așteptați o perioadă de maxim două săptămâni, timpul necesar pentru obținerea permisului. Atenție: nu aplicați dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, contactați persoana responsabilă la numărul: 0040734262881

Atenție: contact doar prin WhatsApp !

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112!

Personal – Fabrica de cosmetice si parfumuri
Etichetat pe:                                                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *