DESCRIERE

Compania germana Bavarian Village, participa de peste 14 ani la cel mai mare Targ de Craciun din Europa, care are loc in fiecare iarna in Marea Britanie, la Londra: Winter Wonderland, in perioada Noiembrie – Ianuarie.

Bavarian Village ofera o experienta germana autentica, intr-un mediu distractiv, avand 16 baruri amenajate in casute din lemn autentic bavareze, 3 grilluri in aer liber, un cort cu o capacitate de 2000 de oameni, un restaurant in stil cabana de munte, dar si 2 locatii VIP deosebite.

Cu o echipa de peste 250 de oameni, ne mandrim cu castigarea premiilor pentru cea mai buna companie din cadrul festivalului si cei mai buni angajati.

Cautam persoane harnice, serioase si pline de energie sa faca parte din echipa noastra pentru posturile de:

  • casier
  • ajutor in bar
  • ajutor la grill

Salarizare: 6500-7500€

Nu este necesara limba engleza si nici experienta, insa datorita Brexitului, doar persoanele care detin pre- settlement sau visa de lucru pot aplica la un loc de munca in Marea Britanie.

Daca aveti actele necesare si entuziasmul de a lucra intr-un mediu deosebit, va rugam sa ne lasati nr de telefon, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe anunțuri similare accesați:

https://www.e-jobz.ro

Acest anunț a fost preluat de pe olx.

Pentru a aplica este necesar să accesați anunțul de pe olx și să apăsați pe „Aplică”

https://www.olx.ro/oferta/loc-de-munca/companie-germana-angajeaza-personal-ptr-targul-de-craciun-din-londra-IDgmqLu.html

https://www.olx.ro/oferta/loc-de-munca/companie-germana-angajeaza-personal-ptr-targul-de-craciun-din-londra-IDgmqLu.html

Companie germană angajează personal pentru Târgul de Crăciun din Londra – 6500-7500€
Etichetat pe:                                                

Un comentariu la „Companie germană angajează personal pentru Târgul de Crăciun din Londra – 6500-7500€

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *