Industria auto 🚗 este pasiunea ta?

Îți doresti un salariu super atractiv lucrând în străinătate? Dacă vorbești limba engleză la un nivel cel putin conversational, avem o ofertă de muncă doar pentru tine la unul dintre cei mai renumiti clienți ai noștri!

VDL Nedcar este unul dintre cele mai avansate locații de producție auto din Europa, construind mai multe modele populare BMW și MINI Countryman. Cu o echipă de 4.000 de colegi și 1.300 de roboți, mii de mașini rulează anual pe linia de producție.

În calitate de muncitor în producție, participi la construirea mașinilor, unde printre sarcinile principale se vor regăsi: ✅colectarea pieselor;
✅verificarea calității;
✅operarea maşinilor;
și
✅mutarea pieselor auto pe linia de producție; acolo le vei asambla pe mașini.

Gândește-te la asamblarea unui bloc motor sau la lucrul la linia de portiere auto.

În prima zi, vei primi îmbrăcăminte de lucru de la VDL Nedcar. Dacă ai nevoie de cazare, ai posibilitatea de a locui la mai aproape de 1 km de locul de muncă.

Descrierea jobului

Garantăm:
⚙️Muncă în două schimburi (6-15 / 15-24)
⚙️Salariu excelent de până la 17,17 €/oră cu indemnizații 😮
⚙️Indemnizații pentru orele de seară (15%), sâmbăta (50%) și duminica (100%)
⚙️Contract de muncă temporar în condiții olandeze
⚙️Cazare organizată la standarde înalte, cu Wi-Fi gratuit (distanța până la locul de muncă este posibil să fie la mai puțin de 1 km), transport la/de la locul de muncă asigurat (dacă va fi necesar)
⚙️Asigurare de sănătate și acces la asistență medicală
⚙️Ore garantate de lucru prin contract
⚙️Formalități minime și simple de angajare– întregul proces de recrutare poate fi finalizat de la distanță, chiar și semnarea contractului este asigurat electronic!
⚙️Asistență telefonică 24/7 în limba dumneavoastră maternă (Operation Service Center)
⚙️Aplicația myOTTO cu programul de lucru, fluturaș de salariu și întrebări frecvente
⚙️Posibilitatea de dezvoltare în structurile OTTO sau trecerea la un contract direct cu clientul
⚙️Cursuri de limbi străine, training online și alte proiecte pentru angajații noștri, cum ar fi Fit@ OTTO sau Happy OTTO Wish!
⚙️Participarea la programul de fidelitate OTTO Rewards

Dacă vorbești limba engleză la un nivel conversațional
și
Ai o disponibilitate pentru o perioadă mai îndelungată
Aplică acum pentru a nu rata această șansă💶!

Interesant? CLICK și recrutorul nostru te va contacta cu restul detaliilor!

Descrierea companiei

Despre OTTO Work Force

Înfiinţată în anul 2000 in Olanda, astăzi OTTO Work Force a devenit cea mai mare organizaţie de ocupare a forţei de muncă din Europa. Asistăm angajaţii ce se relochează din ţara de origine și lucrează cu contract temporar într-o altă ţară. În plus, compania oferă numeroase și diverse locuri de muncă. Peste 15.000 candidați sunt angajaţi temporar prin intermediul companiei noastre, în principal în Olanda, Germania și Polonia. În Europa de Vest și Centrală suntem prezenți cu peste 50 de birouri.

OTTO Work Force este o companie cu capital privat.

Misiune

OTTO Work Force crede într-o piaţă europeană a muncii fără frontiere. În calitate de lider de piaţă în domeniul serviciilor internaționale de recrutare, suntem mereu în căutarea de noi concepte pentru a servi în mod optim interesul clienților și al angajaţilor noștri în ceea ce privește flexibilitatea. La OTTO Work Force ne desfășurăm activitatea din pasiune și întotdeauna încercăm sa fim cu un pas înaintea solicitărilor.

Viziune

Prin consolidarea poziției noastre în Polonia, Germania şi Olanda, suntem în măsură să optimizăm în continuare conceptele noastre pentru clienţii noştri. În același timp, punem accentul pe RESPECT ca cea mai importantă valoare individuală și corporativă, suntem capabili să îmbunătățim situația migranților noștri din muncă.

De asemenea, pentru că siguranța datelor tale este foarte importantă pentru noi, ne-am asigurat că înțelegi cum și în ce fel sunt folosite CV-urile și informațiile tale de către noi, in urma aplicarii la unul sau la mai multe anunturi active pe care le are compania noastra.

Detalii aici :

https://ottoworkforce.icims.com/icims2/servlet/icims2?module=AppInert&action=download&id=373&hashed=-1588561339

Acest anunț a fost preluat în integralitate de pe ejobs.ro Acest anunț a fost preluat pentru a veni în sprijinul dvs în scopul găsirii unui loc de muncă, aici găsiți linkul original al anunțului:

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/muncitor-in-productia-auto-olanda-castiga-pana-la-h/1667574

Dacă vă interesează mai multe locuri de muncă, vă rugăm să accesați:

https://e-jobz.ro/

Poate vă interesează și următoarele locuri de muncă:

MUNCITOR ÎN PRODUCȚIA AUTO – OLANDA – SALARIU 17,17 €/h
Etichetat pe:                                                                

3 comentarii la „MUNCITOR ÎN PRODUCȚIA AUTO – OLANDA – SALARIU 17,17 €/h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *